0501 - 42055 info@forshem.se

Pub med trädgårdsgrill

Har du hittat en golfboll med våran logga?

Grattis! Välkommen på Trädgårdsgrill.
Du växlar in bollen mot en grillbiljett:)

Välkommen i sommar!

Priser

345 kr per person
Barn från 3-10 år äter á 120 kr.
Yngre barn äter från sina föräldrars tallrik.

Tider

Onsdag till lördag i juli & halva augusti.
Öppet kl 17-21 (Buffén plockas in kl 20)

Hitta hit

Till Forshem kan du resa kollektivt, läs om tågtider här www.vasttrafik.se 
I de fall då tåget inte tar dig till oss så kan det vara bra att veta att vi har en egen turiststation. Det är en taxi som tar dig till och från olika platser i vår destination för en liten peng. Det kallas för ”sista milen bilen” och är enkelt att boka. Läs mer på towni.se

Pub med trädgårdsgrill

Öppet ons-lör hela juli & halva augusti. 

Stefan & Miriam.

Under sommaren kör vi pub och grill i Gästgivaregårdens annex som är beläget i trädgården mellan parkeringen och huset. Samma annex som förr användes som hembygdsmuseum och senare som delikatessbod. Numera är det sommarhalvårets spontana träffpunkt.

Service sker från puben. Vi uppmuntrar inte till trängsel. Köa utomhus (när det går) och håll avstånd vid såväl bar, buffé och kassa.

Öppet i alla väder; Onsdag – lördag kl 17 och buffén plockas in kl 20.

På grillen tar du för dig av grillad hamburgare, kryddade korvar och karré. Tillbehören med bl.a grillad potatis, hemlagade såser och hembakat bröd plockar du till dig från buffé. Pris; 345 kr per person / 120 kr barn upp till 10 år. I augusti månad blir det kräftkalas i samband med grillkvällarna.

”Ät så mycket du orkar”. Berätta om du önskar vegetariskt. Till maten finns spännande ölsorter och alkoholfria drycker från lokala aktörer. Ingen bordsbeställning.

Till Forshem kan du resa kollektivt, läs om tågtider här www.vasttrafik.se 

Promenadavstånd från Pensionat Karlslund i Gössäter och cyklar finns att hyra om du bor på Falkängen eller hos Marias Logi.

Vi finns på instagram och facebook som; Forshems Bryggerpub.

Stefan & Miriam