0501 - 42055 info@forshem.se

Jobba med oss

Kombinations-jobb

Vi söker dig som vill jobba i kök & servering som vill lära mer om företagande på landsbygden.

Vi behöver dig som är intresserad av att förädla den lokala råvaran och att tillsammans med oss värdskapa våra gäster.

Tjänsten är på 50% med start från april till december – Vissa månader jobbar vi mer, andra mindre.

Du kommer finnas i ryggen på ägarparet som vägleder i dina arbetsuppgifter som rör både kök och servering.

Vi ser att du har öga för matupplägg och service och glöd för restaurangarbete.

Vi ger dig en glädjefylld arbetsplats med mångfald. Hos oss kan du utvecklas både arbetsmässigt och på det personliga planet med gäster, koncept, hus och kollegor som bidrar till en härlig atmosfär. Vi ger dig möjligheten att lära om vårt hus och verksamhet för ett eventuellt senare köp.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En personlig och glädjefull arbetsplats i ett familjeföretag och anrik miljö.
  • Du får möjlighet att jobba i ett företag som ligger i framkant vad gäller lokal råvara och hållbarhet. Slowfood sedan 1991.
  • Du får vara med och uppleva den stora variationen i olika säsonger. Att vara delaktig i verksamhetens olika koncept. Måltidsäventyr, avhämtningar, sällskapsmenyer för bussar, trädgårdsgpub med grill, bröllopscatering och julmatstid.

Du som söker är över 25 år.

Information om tjänsten:

Frågor om tjänsten och ansökan sänds till Miriam Johansson på
e-post: mia@forshem.se

Detta är en säsongsanställning där arbetstiderna är förlagda på främst kvällspass och helger.

Lön enligt kollektivavtal.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

//Stefan & Miriam på Forshems Gästgivaregård