Vi söker dig som vill jobba i kök & servering som vill lära mer om företagande på landsbygden.
Vi behöver dig som är intresserad av att förädla den lokala råvaran och att tillsammans med oss värdskapa våra gäster.
Tjänsten är på 50% med start från april till december – Vissa månader jobbar vi mer, andra mindre.
Du kommer finnas i ryggen på ägarparet som vägleder i dina arbetsuppgifter som rör både kök och servering.
Vi ser att du har öga för matupplägg och service och glöd för restaurangarbete.
Vi ger dig en glädjefylld arbetsplats med mångfald. Hos oss kan du utvecklas både arbetsmässigt och på det personliga planet med gäster, koncept, hus och kollegor som bidrar till en härlig atmosfär. Vi ger dig möjligheten att lära om vårt hus och verksamhet för ett eventuellt senare köp.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du som söker är över 25 år.
Information om tjänsten:
Frågor om tjänsten och ansökan sänds till Miriam Johansson på
e-post: mia@forshem.se
Detta är en säsongsanställning där arbetstiderna är förlagda på främst kvällspass och helger.
Lön enligt kollektivavtal.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
//Stefan & Miriam på Forshems Gästgivaregård