0501 - 42055 info@forshem.se

Bröllop & Fest

Bröllop på Gästgivaregården

Fira gärna Er högtidsdag hos oss på Gästgivaregården! Hos oss kan Ni bjuda in till bröllopsmåltid med upp till 46 gäster. Alltid eget rum även till festarrangemang med färre antal gäster. Är Ni många och vill vara helt ensamma med Era gäster, kan Ni abonnera hela Gästgivaregården, 7.000 kr inkl moms. Hos oss, kan man inte dansa, men möjlighet finns att hyra lokal för dans i närheten, exempelvis i Gallerian, på Falkängen, Hällekis. Menyerna är årstidsbundna och sätts en månad innan ert arrangemang. Ni väljer själva om Ni vill ha två, tre, fyra eller fem rätter. Välkomna på vad vi kallar ett ”bröllopsmöte” så sätter vi tillsammans ramar för hur Ert arrangemang skall se ut.

Gästgivarns mat för avhämtning till högtidsdagar och fester

I bygdegårdar, slott och koja runt om i Skaraborg har vi sedan 1991 haft hundratals cateringarrangemang med tusentals nöjda gäster. Med vårt kunnande och erfarenhet kan vi vara till stor hjälp att skräddarsy Er fest till att bli just så lyckat som Ni hoppas på. Vi använder oss av säsongens råvaror vad gäller grönsaker och bär, när så är möjligt. Menypriserna gäller avhämtning och maten avser att serveras från buffé. Tillägg för er som önskar eran meny bordsserverad tillkommer 100 kr per kuvert. Porslin lämnas i retur, sköljt, men inte diskat, dagen efter arrangemanget. Bestick, tallrikar & glas finns att hyra á 5 kr per del, inklusive disk. I vissa fall, (= helgfria vardagar) finns personal att hyra in för servering och kök. Pris 420 kr per manstimma. Eller om ni vill köpa ett helhetskoncept till festen á 1600 kr / kuvert
Ni står själva med lokalhyra, iordningsställande av borden, dekoration av bord och programblad samt städ.

Detta ingår:

  • Uppdukning med dukar och servetter
  • Porslin, glas och bestick till hela måltiden (Ej bar).
  • 3 rätters meny med ”bufféservering”.
  • Servering under måltiden.
  • Barservering till max klockan 01. (Innan vi lämnar eran fest ställs en självserveringsbar iordning).

Läs mer om Festlokaler och boende här.

Kontakta oss för ett prisförslag.

Menyer


”Klassikern” 455.-

Gubbröra på gästgivargårdens kavring med vaktelägg och sikrom, serveras med vällagrad ost.

Ostgratinerad ytterfilé av lokal rapsgris från Skaraborg med portvinsstuvade champinjoner från Franzéns svampodling, Tidaholm. Serveras med säsongens grönsaker, ugnsrostad klyftpotatis, späd plocksallad, svartvinbärsgelé och gästgivargårdens inlagda saltgurka.

Knäckt crème brüle  på råmjölk, serveras med gårdens hallonsylt.


”Skog och äng” 455.-

Ramslökssoppa med sprättäggshalva och ostgiffel.

Salt och örtmarinerat rosastekt innanlår av dovhjort från Kinnekulle med ugnsrostade rotfrukter, kantarellsås, späd plocksallad, rårörda lingon och gästgivargårdens inlagda ättiksgurka.

Chokladpastej på mandelflarnsbotten med yoghurt och hasselnötskräm samt färska bär och hallonsås.


”Sjö och strand” 455.-

Vänerlöjrom på blinier med västerbottenost, serveras med crème fraiche och hackad rödlök.

Honungsrökt eller Kall inkokt Vänerlax. Serveras med Mousselinesås (Hollandaise smaksatt med vispad grädde), dillkokt potatis, ärtor, morotsslantar, späd plocksallad och pressgurka.

”Kärlek på burk” – Vaniljpannacotta med balsamicomarinerade jordgubbar och färska bär.


”Vickning” 90.-/pers

Fullända festen med den ultimata nattamaten framåt småtimmarna! Jansons Frestelse med knäckebröd, smör och riktigt vällagrad ost (Levereras i värmeskåp, som lämnas i retur efter festen).


”Drinktilltugg” 30.-/pers

Crostini med ramslökspesto. Alternativt mer avancerade snittar á 65 kr / pers.


Bröllop på Gästgivaregården

Fira gärna Er högtidsdag hos oss på Gästgivaregården! Hos oss kan Ni bjuda in till bröllopsmåltid med upp till 45 gäster. Alltid eget rum även till festarrangemang med färre antal gäster. Är Ni många och vill vara helt ensamma med Era gäster, kan Ni abonnera hela Gästgivaregården, 7.000 kr inkl moms. Hos oss, kan man inte dansa, men möjlighet finns att hyra lokal för dans i närheten, exempelvis i Gallerian, på Falkängen, Hällekis. Menyerna är årstidsbundna och sätts en månad innan ert arrangemang. Ni väljer själva om Ni vill ha två, tre, fyra eller fem rätter. Välkomna på vad vi kallar ett ”bröllopsmöte” så sätter vi tillsammans ramar för hur Ert arrangemang skall se ut.