0501 - 42055 info@forshem.se

Större sällskap

Priser

(Minst 20 betalande personer)

Trôtafärsbiffar

med kokt potatis, kokta grönsaker och gräddsås. 215.-

Viltpytt

med stekta ägg, inlagda rödbetor, ättiksgurka, 245.-

Honungsrökt, marinerad laxfilé

Kokt inlagd lax med klassisk hollandaise, varma grönsaker, potatis, pressgurka, bröd och smör. 285.- 

SOPPLUNCH

Ramslöksoppa

med ägghalvor, hembakt bröd, smör och ost 175.-

Menyer för Bussar, Sällskap och Grupper

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om EN rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast en vecka innan arrangemanget. Busschaufför och ev guide äter gratis. Minst 20 betalande personer. Bokningsbart alla dagar och tider från 15 april – 15 november. Meddela om någon i sällskapet har rörelsehinder. Så ordnar vi sittning åt er på nedre plan.

I samtliga menyer ingår lättdryck, kaffe och kladdkaka med grädde. Alla rätter, dryck och kaffe serveras från ett uppdukat gående bord. Önskas bordsservering, tillkommer 30 kr/ person.

Trôtafärsbiffar med kokt potatis, kokta grönsaker och gräddsås. 215 kr Serveras med mormors lingonsylt, inlagd gurka, bröd och smör. En underbart god husmansrätt med djupa rötter i den västgötska gastronomin. Färsen är den samma som ingår i den klassiska grynkorven. Förr gjorde man trôtafärsbiffar av smeten när korvskinnet tog slut, d.v.s. skinnet tröt, därav namnet…

Viltpytt med stekta ägg, inlagda rödbetor, ättiksgurka, bröd och smör. 245 kr Vi bereder pytten på viltkött från Kinnekulletrakten såsom älg, hjort och vildsvin. En klassiker som förtjänar en framträdande plats.

Kokt inlagd lax med klassisk hollandaise, varma grönsaker, potatis, pressgurka, bröd och smör. 285 kr Johan och Lilly på Årnäs fisk tar upp all Vänerfisk till oss. En klassisk anrättning på Gästgivaregården sedan mer än 30 år tillbaka!

SOPPLUNCH

Ramslöksoppa med ägghalvor, hembakt bröd, smör och ost 175 kr Den fridlysta ramslöken växer vild på Kinnekulle, vars lundar sveps in i den starka doften av den blommande ramslöken på våren. Här har vi berett den idag berömda soppan under väldigt lång tid.