Enbärsgravad lax, marinerad honungsrökt lax, Ramslökssill, Laxrom med crèmefraiche och rödlök, Gravat & rökt viltkött, Pastej på rapphöna & fasan. Ägghalva med tryffelmajonnäs och handskalade räkor, Klassisk Gubbröra, Sarellaost med ramslöksdressing, Potatis & Ramslökssallad, Hovmästarsås, Mousselinesås m.m.
Pannacotta smaksatt med äggtoddy och cognac.
Lax och Regnbågslax från Vänern. Sarella från Stekosterian Märene Mjölk, ramslök från Kinnekulle, ägg från Kinne-Kleva. Räkor och sillråvara från Feldths fisk i Kungshamn (ASC- märkt), majonnäs slagen på rapsolja från Skeby smaksatt med äkta tryffeloja. Fågel & vilt från traktens jägare.
Det finstilta;
Påsktallrikarna levereras på stabila plasttallrikar med kupollock (coronasäkert). Hållbar i kyl 5 dagar. Går ej att beställas för bufféuppläggning.
Alla rätter är laktosfria. Eventuella allergier eller andra önskemål anmäls vid beställningstillfället.
Beställning senast 3 dagar innan. Avhämtning långfredagen mellan klockan 14-18. (alternativt på överenskommen tid). Eventuell catering/utkörningsavgift; 15kr/km